Φουλ για φορ και αμυντικό

Μέχρι τις 3 το πρωί τα λεγαν Γκιγιέρμο Ογιος και Θόδωρος Παπαδόπουλος. Στη συνάντηση του Αργεντινού προπονητή και του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής κυριάρχησε το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας. Ο Ογιος ζήτησε την απόκτηση δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστών παραδίδοντας στον Παπαδόπουλο λίστα με παίκτες που έχει εντοπίσει και πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

που ολοκληρώθηκε γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα, πραγματοποιήθηκε χθες (28/1) το βράδυ στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος συζήτησε με τον Αργεντινό τεχνικό όλα τα τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως ήταν φυσικό, το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης ήταν από τα κυρίαρχα.

Το πλάνο του Αργεντινού περιλαμβάνει δύο ποδοσφαιριστές σε δύο συγκεκριμένες θέσεις: Επιθετικός και κεντρικός αμυντικός. Ο πρόεδρος του Ηρακλή ανέλυσε τα δεδομένα, κυρίως οικονομικής φύσης, ξεκινώντας μια μάχη με τον χρόνο προκειμένου εντός των επόμενων 48 ωρών οι κυανόλευκοι να έχουν προχωρήσει και να έχουν ολοκληρώσει τις δύο μεταγραφές που θέλει ο Ογιος πιστεύοντας ότι με την παρουσία τους (λέγεται πως πρόκειται για κοινοτικούς ποδοσφαιριστές) θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.