Ο Φυτανίδης, ο Σπανός και ο Ιβάν

Το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ. Πολλοί πίστευαν ότι ο Σωκράτης Φυτανίδης, θα ντυνόταν στα ασπρόμαυρα, αλλά την τελευταία στιγμή προτιμήθηκε ο… Ινιγο Λόπεθ με τα γνωστά αποτελέσματα. Το όνομα του κεντρικού αμυντικού του Ατρόμητου έχει πέσει εδώ και μέρες εκ νέου στο τραπέζι για τον Δικέφαλο, που παρά τα όσα αντίθετα δηλώνει ο Στέφενς ψάχνει και θέλει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό.
Το θέμα στην περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη είναι πως για να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα πρέπει να πληρωθεί ο Ατρόμητος! Μ’ άλλα λόγια; Να γίνει ακόμη πιο πλούσιος ο Σπανός με τα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη! Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει πάρει μέσα σε ένα χρόνο κοντά στις 500.000 ευρώ για τις πωλήσεις των Ιτάνζ και Σκόνδρα στον ΠΑΟΚ!
Ο Φυτανίδης, αν και “κρύωσε” το καλοκαίρι με την στροφή του ΠΑΟΚ, βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο πιστεύοντας πως υπάρχει χώρος για να πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμη και να γίνει βασικός στην ενδεκάδα. Γι’ αυτό και χάλασε την σχεδόν τελειωμένη πριν τρεις εβδομάδες (άλλοι λένε και με ευθύνη του ΠΑΟΚ…) μεταγραφή του  στον ΑΠΟΕΛ
Οσο για τον Ατρόμητο και τον Σπανό; Αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 150.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, με ένα δεύτερο σενάριο να θέλει τον ΠΑΟΚ να προχωρά στην συμφωνία με τον Φυτανίδη και να την ενεργοποιεί το καλοκαίρι.