«Υπάρχουν προβλήματα, αλλά τα ξεχνάμε…»

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Ηρακλή με την Μαλίν, δηλώσεις έκαναν ο Λευτέρης Ιντζόγλου και Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Αμφότεροι θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Ο Ιντζόγλου είπε χαρακτηριστικά:

«Ηταν το πρώτο φιλικό για εμάς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είναι βαριά τα πόδια μας. Ηταν ένα φιλικό για να δούμε κυρίως πως είμαστε σε θέματα τακτικής. Η Μαλίν είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Ηταν μία καλή προπόνηση να δούμε πράγματα που θέλαμε εμείς και ο προπονητής μας».

Για το ρόστερ: «Ο κορμός υπάρχει, έχουμε ομοιογένεια και θα έρθουν και ενισχύσεις. Παρά τα προβλήματα εμείς είμαστε εδώ να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τις απώλειες παικτών: «Είναι σίγουρα πρόβλημα πως χάσαμε παίκτες όμως δε μένουμε σε αυτό. Μακάρι να γυρίσουν οι Μπουκουβάλας και ο Χουάντερσον. Πάντως θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ισχυρότετοι μπορούμε».

Για το αν επηρρεάζουν τα προβλήματα: «Επηρεαζόμαστε από τα προβλήματα, αλλά τα ξεχνάμε όσο μπορούμε, δεν γίνεται να προχωρήσουμε αλλιώς».

Για τον κόσμο: «Μας ακολουθούν παντού. Τους θέλουμε κοντά μας όλη τη χρονιά. Τους ευχαριστούμε για όλα».

Με τη σειρά του ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή. Ηταν ξεκάθαρη δική μου επιλογή», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε: «Ηταν το πρώτο φιλικό για εμάς. Φάνηκε ξεκάθαρα η έλειψη ρυθμού».

Για τις δυσκολίες της χρονιάς: «Ξέρω τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι όλα θα πάνε καλά».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Δεν είναι κομμάτι δικό μου, είναι των υπευθύνων, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως ο Ηρακλής έχει παίκτες. Ο Ηρακλή δεν είναι διαλυμένος, έχει παίκτες και με λίγες προσθήκες όλο θα είναι πολύ καλύτερα».