Πουλάει τον Μίλικ με 35 εκατομμύρια!

Ο Αρκάντιους Μίλικ είναι το επόμενο μεταγραφικό πρότζεκτ του Άγιαξ κι αν επαληθευθεί ολλανδικό δημοσίευμα, τότε θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή παίκτη από ομάδα της Ολλανδίας!

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «De Telegraaf», η πώληση του Πολωνού από τον Άγιαξ στη Νάπολι έχει σχεδόν συμφωνηθεί!

 

Η διοίκηση της ομάδας φέρεται να έχει αποδεχτεί με την πρόταση των 35 εκατ.ευρώ που έκανε η Νάπολι, ενώ με τον Μίλικ οι Ιταλοί έχουν ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο πέντε ετών, με τους Ολλανδούς να αναφέροουν ότι το θέμα θα έχει αίσια κατάληξη μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Στο σχετικό θέμα τονίζετια πως ο τεχνικός διευθυντής του «Αίαντα» είχε κάνει μια συμφωνία με τον Μίλικ για να μείνει μέχρι τον Γενάρη, αλλά τα χρήματα είναι πολλά και ο παίκτης θα πωληθεί από τώρα.

Σημειώνεται δε, πως τα 35 εκατομμύρια, το 20% θα πάει στην Λεβερκούζεν από όπου απέκτησε ο Άγιαξ τον Μίλικ πληρώνοντας 2,8 εκατ.ευρώ, ενώ όπως τονίζει το δημοσίευμα η ολλανδική ομάδα θα κινηθεί για δύο παίκτες, ένας φορ κι έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό.