Τι προκάλεσε την έκρηξη του Αναστόπουλου…

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ξεσπάσματα. Και ιδιαίτερα με αναφορές σε συγκεκριμένα προσώπα και δη ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Το έκανε χθες όμως, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Νίκου Γεωργιάδη (δείτε εδώ).

Ο 58χρονος τεχνικός του Άρη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τοποθετήσεις του πρώην δεξιού μπακ της ομάδας (δείτε εδώ) και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε δημόσια εκφράσεις όπως «ψεύτης», «δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί» και «να βγει και να πει τον λόγο που δεν τον ενημέρωσα αν μένει ή φεύγει».

Τι ήταν εκείνο όμως που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αναστόπουλου; Χωρίς να έχει πει κάτι συγκεκριμένο κάποια από τις δύο πλευρές, ο τεχνικός του Άρη έχει… θέμα επί προσωπικού με τον Γεωργιάδη. Κάτι συνέβη μεταξύ τους που «έβγαλε από τα ρούχα του» τον Αναστόπουλο. Κι έχει να κάνει με τον Άρη, αλλά κυρίως με τη συνεργασία τους και τις σχέσεις τους. Προκαλεί εντύπωση ωστόσο, διότι για κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή, που έφυγε από τον Άρη κι έβγαλε… πίκρα, δεν βγήκε δημόσια ο Αναστόπουλος για να απαντήσει…