«Δεν απειληθήκαμε, κάναμε λάθη»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη, ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν απείλησε ποτέ την ομάδα του, αλλά και στο γεγονός ότι θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι πιο γρήγορα και εύκολα, αν δεν υπήρχαν λάθη σε εύκολες πάσες, που θα μπορούσαν να βγάλουν τον ΠΑΟΚ με καλές προϋποθέσεις μπροστά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

«Πετύχαμε μια καθαρή νίκη, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχουμε το 2-0 νωρίτερα. Βέβαια κάναμε πολλά λάθη με τη μπάλα στα πόδια, πολλές εύκολες πάσες.

Το καλό είναι πως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ο Ατρόμητος δεν μας έκανε κλασική ευκαιρία.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ατρόμητο, είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, για 15-20 λεπτά χρειάστηκε να κάνουμε άμυνα. Αυτό δεν είναι όμορφο να το βλέπεις, αλλά κι άλλες ομάδες είναι δυνατές, παίζουν χρόνια μαζί και πρέπει να κάνεις και καλή άμυνα. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ίσως είναι και το θέμα των δυνάμεων, αλλά τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, σε πολύ εύκολες πάσες στο κέντρο, κάναμε λάθος. Μπορείς να κάνει σωστή άμυνα, κι αν βγάζεις σωστά τη μπάλα, μπορείς να χτυπήσεις στην αντεπίθεση. Εμείς τη χάναμε τη μπάλα κι αμυνόμασταν πάλι. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές, που πρέπει να κάνεις καλή άμυνα.

Είναι λογικό να σκεφτόμαστε όλοι τον Ολυμπιακό και τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Αλλά οι παίκτες είναι επαγγελματίες, αυτό το ματς είναι σε 10 μέρες και έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι ενδιάμεσα. Πρέπει οι παίκτες να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Το αυτονόητο ζητάμε.

Δεν υπάρχει εντολή να γυρίζουμε την μπάλα στον Γλύκο. Το αντίθετο. Είπαμε να μην το κάνουμε, αλλά το ξανακάνουμε. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας».