«Είναι απίστευτο, δεν το έχω ξαναζήσει»

Μέσα στην τρελή χαρά, ήταν ο Μπίμπρας Νάτχο! Ο Ισραηλινός ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις και τις απολαμβάνει!

«Συνήθως λένε πως ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μιας ομάδας. Εδώ αυτό δεν ισχύει. Εδώ ο κόσμος είναι ο 1ος παίκτης μας!».

Ο Μπίμπρας Νάτχο πέρασε άλλη μια ωραία βραδιά στην Τούμπα και «επέστρεψε» την αποθέωση, που «εισέπραξε».

Ο Ισραηλινός έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο (αναδείχτηκε MVP του αγώνα), και πανηγύρισε το γκολ του στη Θύρα 4Α μαζί με τους οπαδούς.

«Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στον κόσμο και το λιγότερο, που έχω να κάνω είναι να πηγαίνω στην κερκίδα να τους χαιρετάω. Η υποδοχή που έχω συναντήσει εδώ, είναι εκπληκτική. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, μου φαίνεται απίστευτο» είπε ο βραχύσωμος χαφ, που πρώτη φορά, όπως είπε κι ο ίδιος, ζει τέτοιες καταστάσεις, κάτι που του αρέσει πολύ. Αν θα τον βοηθήσουν στην απόφαση που θα κληθεί να πάρει το καλοκαίρι; Ποιος ξέρει…

Όσο για τη νίκη επί του Ατρομήτου;

«Είναι σημαντική, ο Ατρόμητος διεκδικούσε τη 2η θέση, και την 1η στα πλέι οφ. Είναι σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους, έχουμε μία κρίσιμη περίοδο μπροστά μας, όλοι σκέφτονται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα κάνουμε το παν να περάσουμε, να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στον τελικό», είπε ο Ισραηλινός, που πήρε το βραβείο του MVP από τον Αντώνη Μαυρέα.

«Είμαι χαρούμενος. Είναι η αναγνώριση της παρουσίας μας», είπε.