Με την… Κ20 για… ντέρμπι στη Λιβαδειά

Χωρίς 7 τιμωρημένους θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το οποίο μόνο αδιάφορο δεν είναι! Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν σήμερα κάρτες, άλλοι δύο είναι ούτως ή άλλως τιμωρημένοι κι έτσι στη Λιβαδειά ο Δικέφαλος θα κατέβει με ένα κράμα παικτών από την Κ20 και παικτών, που δεν θα παίξουν τρεις μέρες αργότερα στη μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα οι Λίνο, Σκόνδρας, Ινσαουράλδε και Βίτορ, όλη η άμυνα, δηλαδή, πήρε κάρτα, που ήταν η 4η για τον καθένα κι έτσι δεν ταξιδεύουν στη Λιβαδειά.

Κάρτα είδε κι ο Λάζαρ, που είναι η 7η, οπότε δεν παίζει στη Λιβαδειά και στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ (δεν υπάρχει δικαίωμα επιλογής).

Τιμωρημένος είναι ο Στοχ από την αποβολή στο Καραϊσκάκη, κι ο Λούκας που είχε δηλωθεί σ΄ αυτό το παιχνίδι.

Βέβαια το παιχνίδι δεν είναι καθόλου αδιάφορο για τον ΠΑΟΚ, αφού αν κερδίσει, μπορεί να κερδίσει έναν επιπλέον βαθμό στα πλέι οφ!

Αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα, οι βαθμοί στα πλέι οφ θα ήταν ΠΑΟΚ 2, Παναθηναϊκός 2, Ατρόμητος 1 και Αστέρας 0.

Αν ο Παναθηναϊκός χάσει στην Ξάνθη, που καίγεται, και ο Αστέρας χάσει στην Βέροια, που επίσης καίγεται, η βαθμολογία θα είναι ΠΑΟΚ 3, Παναθηναϊκός 2, Ατρόμητος 2 ή 1, Αστέρας.

Αν ο Παναθηναϊκός χάσει και ο Αστέρας πάρει ισοπαλία, τότε πάμε στο ιδανικό για τον ΠΑΟΚ, σενάριο. ΠΑΟΚ 3, Παναθηναϊκός 1, Ατρόμητος 1, Αστέρας 0.

Είναι προφανές, ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το παιχνίδι της Κυριακής…