«Δεν έχω πουθενά υποχρέωση»

Στο κλίμα των ημερών, ο Στάικος Βεργέτης προσπάθησε να πείσει μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα πάει για να χάσει στη Βέροια, η οποία καίγεται για την παραμονή της.

«Θα πάμε να ψάξουμε τη νίκη. Αυτό κάνουμε πάντα. Εγώ είμαι οχτώ χρόνια στον Αστέρα και δεν έχω καμία υποχρέωση σε καμία ομάδα. Ο Αστέρας με πληρώνει και δουλεύω μόνο για τον Αστέρα. Απ΄ όσα έχουν ειπωθεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, απέχω. Προσπαθώ να μείνω στα καθήκοντά μου και να προετοιμάσω την ομάδα μου για τη νίκη στη Βέροια. Οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν με αγγίζει» είπε ο προπονητής του Αστέρα, όταν του ζητήθηκε μετά το 2-2 με τον Άρη, ένα σχόλιο για τα όσα θα ακουστούν για το παιχνίδι της Κυριακής στη Βέροια, στο οποίο πολλοί προβλέπουν ότι η ομάδα της Τρίπολης θα χάσει.

Όσο για το παιχνίδι με τον Άρη;

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αν και το θέλαμε πολύ. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα συγκεντρωμένη, το καταφέραμε σε ένα βαθμό. Το χάσαμε, όμως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Κάναμε μια άνετη κατοχή, αλλά χάναμε εύκολα την μπάλα. Εκεί ισοφαριστήκαμε και μείναμε και με δέκα. Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα έψαξε τη νίκη. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω. Δεν δώσαμε χώρους. Προσπαθήσαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε πιο πίσω. Οι πολλοί παίκτες στο κέντρο, μας ανάγκασαν να έχουμε παίκτες πιο πίσω», είπε ο Βεργέτης.