«Δεν έχω ξαναβιώσει πουθενά την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς μίλησε στην Ολλανδία για τη ρεβάνς του Δικεφάλου με τον Άγιαξ, επισημαίνοντας την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο «Αίαντας» στην Τούμπα.

O πρώην τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε πως αυτό που έχει βιώσει στην Τούμπα δεν το έχει αισθανθεί σε κανένα άλλο γήπεδο, με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να είναι ιδιαίτερα καυτή.

«Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα τους και δεν διστάζουν να βάλουν το κεφάλι τους στη φωτιά μέσα από πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. Δεν θα ξεχάσω ένα παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή, πως είχαν αντιδράσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν έχω βιώσει πουθενά αυτό που βίωσα εκεί. Αν μπορώ να θυμηθώ μια ατμόσφαιρα που να είναι πιο κοντά στην Τούμπα είναι αυτή στο Σεντ Ετιέν, όταν αγωνίστηκα εκεί την δεκαετία του 70′ με το Αμβούργο. Μου άρεσε η εμπειρία μου στην Ελλάδα, ήταν μαγευτική. Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, ήθελα την περιπέτεια, να ζήσεις το ποδόσφαιρο μέσα από πολύ διαφορετικά μονοπάτια», σχολίασε ο Στέφενς.