Η αποθέωση και η… ντρίμπλα του Πέτζα

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ήταν το πρόσωπο της χτεσινής βραδιάς στο Σακραμέντο γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό των Κινγκς, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Μάβερικς.

Ο Στογιάκοβιτς λατρεύεται από τους φίλους των Κινγκς, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα των Κινγκς στο ξεκίνημα της καριέρας του στο ΝΒΑ, αλλά με τους Μάβερικς κατέκτησε το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

peja004

Γι’ αυτό και ο Πέτζα, μετά το τέλος του αγώνα όπου η ομάδα από το Ντάλας κέρδισε με 93-91, προτίμησε να βρεθεί στα αποδυτήρια των Μάβερικς και όχι σ’ αυτά των Κινγκς! Ο δεσμός των πρωταθλητών είναι ισχυρός. «Όταν κερδίζεις το πρωτάθλημα μαζί, νοιώθεις πάντα σαν οικογένεια. Ηταν υπέροχο που τον ξαναείδα, μας βοήθησε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Ντιρκ Νοβίτσκι μόλις είδε μπροστά του τον Στογιάκοβιτς.

Ο Πέτζα έμεινε στα αποδυτήρια των Μαβς μέχρι που η ομάδα αναχώρησε για το αεροδρόμιο, νωρίτερα όμως συνομίλησε με δεκάδες φίλους των Κινγκς από ολόκληρο τον κόσμο, μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας, έχοντας δίπλα του τον ιδιοκτήτη των Σακραμέντο Κινγκς.

bda035d2be2311e3ab0a124f81b599cd_8