«Κοντά στη λύση για τα χρέη»

Αισιόδοξος για την τελική κατάληξη του θέματος της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που κατ’ εντολή του Ιβάν Σαββίδη έχει αναλάβει να «τρέξει» την υπόθεση και τις όποιες επαφές.

Ο γνωστός νομικός βρέθηκε χτες για πρώτη φορά στη ζωή του στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. «Χάρηκα την εμπειρία της Τούμπας. Πέρασα ευχάριστα μαζί με φίλους και θα έρθω για να δω τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», είπε μιλώντας στον Arena FM.

Για το θέμα των χρεών είπε: «Θεωρώ ότι θα επιτευχθεί η ρύθμιση γιατί πρέπει να υπάρχει  μια δίκαιη αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από την κυβέρνηση και αυτή η αισιοδοξία μου πηγάζει από το δίκαιο του αιτήματος. Είμαστε πολύ κοντά».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνδέεται από το 2006  με φιλία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, όταν έδειξε για πρώτη φορά ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. « Ο κ. Σαββίδης μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ. Εχει βάλει ψηλά τον πήχη παραμένει πιστός. Σε συνεργασία με άλλες ομάδες μπορεί να επιβάλει την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο», σχολίασε, ενώ αναφέρθηκε και στη δικαστική περιπέτεια με τον Γιώργο Δώνη λέγοντας πως στις 8 Μαΐου εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης.  Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τότε θα ξανά κριθεί η υπόθεση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.