Μπήκε και ο Βαρέλα

Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, αλλά και προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Άγιαξ περιλάμβανε το απογευματινό… ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ. Το ευχάριστο για τον Βλάνταν Ίβιτς ήταν πως είδε και τον Φερνάντο Βαρέλα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ποτέ κανένας θρίαμβος ή καμιά αποτυχία δεν σταματούν την καθημερινότητα μιας ομάδας. Μετά από ένα δύσκολο και προπαντός άδικο αποκλεισμό το καλύτερο αντίδοτο είναι η δουλειά και αυτό ακριβώς περιείχε σήμερα το μενού για τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς. Το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας για προπόνηση.

Όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με θεραπείες, μασάζ και κρυοθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν προπόνηση με ασκήσεις τακτικής, επικεντρωμένες στο transition και την κυκλοφορία της μπάλας. Από σήμερα το ιατρικό δελτίο είναι απολύτως κενό, αφού και ο Φερνάντο Βαρέλα μπήκε για πρώτη φορά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός ακολούθησε χωρίς ενόχληση το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Η ομάδα έχει ρεπό αύριο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις το Σάββατο στις 19:00.