Η αστυνομία είπε όχι στον… Απόλλωνα

Δεν θέλει τους… χούλιγκαν του Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη η ΕΛ.ΑΣ. παρότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμφώνησε να δώσει 500 εισιτήρια (τόσα ζήτησαν οι ιθύνοντες της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”) στους φιλοξενούμενους. Ο Απόλλων δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, αλλά με απόφαση… τρίτων δεν θα μπορεί να έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Στη σύσκεψη που έγινε σήμερα (7/4) για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού, οι άνθρωποι της Ταξιαρχίας ζήτησαν 500 εισιτήρια για το Καραϊσκάκη, για να λάβουν τη θετική απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αμφότεροι όμως υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο, αφού η ΕΛ.ΑΣ. αρνήθηκε. Μάλλον δεν θέλει να προκαλέσουν επεισόδια οι… χούλιγκαν του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σ’αυτή τη χώρα, σ’αυτό το πρωτάθλημα ακόμα και τα πιο απλά πράγματα γίνονται πολύπλοκα και φυσικά γι αυτό ποτέ δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα…  Εκτός αν η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι θα υπήρχε πρόβλημα να βρεθούν 500 φίλαθλοι του Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη, οι οποίοι σπάνια προκάλεσαν καθ’όλη τη διάρκεια της φετινής Σούπερ Λίγκας με τη συμπεριφορά τους.

Είπαμε στα ντέρμπι να μην υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων (κακώς, όμως με την ανικανότητα της αστυνομίας και την ατιμωρησία των φορέων αυτή μοιάζει να είναι και η μοναδική λύση) αλλά σε τέτοια ματς, ακούγεται το λιγότερο αστείο…