Τα παιδιά κονόμησαν

* Ντριν, ντριν, ντριν…

* Χαρές και πανηγύρια για τα παιδιά από την μακρινή χώρα της Αφρικής, αφού χθες κονόμησαν στο στοίχημα και είναι στα πάνω τους.

* Τα παιδιά τα έσπρωξαν όλα στις νίκες της Βέροιας και του Πλατανιά, έσπρωξαν και μια καλύβα στην τριάδα με την Καλλονή και το πρωί πήγαν ταμείο.

* Μόλις τελείωσαν το μέτρημα πήραν τηλέφωνο να μας ευχαριστήσουν που τους σώσαμε και δεν τους αφήσαμε να παίξουν και διπλό την Ξάνθη.

* Ήμασταν σίγουροι πως, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ θα έπαιζε για την περηφάνια του, αφού δεν τα καταφέρε με την Καλλονή και τον Λεβαδειακό.

* Με τον Πλατανιά, τα παιδιά είπαν ότι αγχώθηκαν λίγο, αλλά ήταν σίγουροι ότι το ήθελε κι η Παναγιά και στο τέλος δικαιώθηκαν.

* Τα παιδιά ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα τώρα που κονόμησαν και λένε να κρατήσουν τα χοντρά και να παίξουν κάτι ψιλά στον άσο της Ξάνθης, που τον βρήκαν στο 2,25. Τη Βέροια και τον Πλατανιά, λένε, να τους παίξουμε εμείς.

* Στο μεταξύ, τα παιδιά έχουν και τα δικά τους αυτή την εποχή και στα κοντά έχουν κι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που επειδή έκαναν μαγκιές στην έδρα τους στον πρώτο γύρο, τρέμουν λένε για τη ρεβάνς, γιατί εκεί, ως γνωστόν, δεν αστειεύονται.

* Σκέφτονται λένε, να ζητήσουνε 600 διμοιρίες με ακόντια και ασπίδες, 15 τάνκς, 6 ελικόπτερα, 2 καναντέρ, 1 λεωφορείο με φυσούνα, 3 παπάκια και 12 σχεδίες (μήπως χρειαστεί να την κάνουν από θάλασσα) για τη ρεβάνς κι επειδή είναι «άπλα» τώρα που κονόμησαν στο στοίχημα, είναι σε θέση, μας είπαν, να πληρώσουν από την τσέπη τους τα μέτρα ασφαλείας.

* Αυτά βεβαίως εμάς δεν μας απασχολούν, γιατί εδώ είναι Ευρώπη, δεν είναι Αφρική κι ως γνωστόν, αυτά εδώ δεν γίνονται.

* Το πολύ – πολύ, αν το χρειαστούν τα παιδιά, να τους δώσουμε το τηλέφωνο του Κυριάκου, που κάνει μεταφορές – μετακομίσεις.

* Στο μεταξύ παρόλες τις δουλειές που πλάκωσαν, τα παιδιά βρήκαν λίγο χρόνο να βγουν στα ανοιχτά για ψάρεμα, κι επειδή και πάλι είχε κίνηση, τράκαραν κάτι Ουρουγουανούς ψαράδες στον ωκεανό κι έπιασαν ποδοσφαιροκουβέντα.

* Είχαν αυτοί έναν φίλο, είπαν, ο οποίος πήγε σε μια χοροεσπερίδα οπαδών, χαιρέτησε τον πρόεδρο κι όταν είδε ότι πάει να τον χαιρετήσει κι ένας μετανάστης από τις χώρες της βαλτικής, ο φίλος τους του έκανε ένα νεύμα από μακριά, σα να του έλεγε «άστο μεγάλο, κάτσε εκεί που κάθεσαι».

* Τα παιδιά δεν κατάλαβαν τι εννοούσαν οι Ουρουγουανοί ψαράδες, απλά το ανέφεραν στην κουβέντα.

* Γιατί, εμείς μήπως καταλάβαμε;

Τα παιδιά από την Αφρική