Τα εγκαίνια του “93,4 στο Κόκκινο”

Η 1η συνέντευξη τύπου του νέου ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης “Στο Κόκκινο” πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του σταθμού Καρόλου Ντηλ 20, με αφορμή την έναρξη του αυτόνομου προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Οι υπεύθυνοι και συντελεστές του σταθμού από Θεσσαλονίκη και Αθήνα μίλησαν στην συνέτευξη Τύπου, ενώ το βράδυ στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί το Opening Party του σταθμού στο bar Woodstock (Συγγρού 11).

Ήδη έχουν γίνει γνωστά ονόματα παραγωγών που θα βρεθούν πίσω από τα μικρόφωνα. Από Αθήνα θα αναμεταδίδονται οι εκπομπές των Κώστα Αρβανίτη, Σταμάτη Κραουνάκη, Γιώργου Αναδραστινάκη και Νίκου Φίλη, Κώστα Θωμαΐδη, Γιώργου Ξυλούρη, Κώστα Θωμαΐδη, Δημήτρη Πουλικάκου και Ηλία Μαμαλάκη.

Από τα στούντιο της Θεσσαλονίκης θα βγαίνουν ο Απόστολος Λυκεσάς (μέχρι πρότινος στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3), η Έλσα Σπυριδοπούλου με τον Στράτο Κερσανίδη, η Μαρίνα Λαχανά, ο Λευτέρης Αρβανίτης και ο Μάνος Τζανακάκης, η Σταυρούλα Πουλημένη, ο Βασίλης Στόλης, η Κατερίνη Μπακιρτζή και άλλοι-ες γνωστοί-ες από τα ηλεκτρονικά έντυπα της πόλης.