Καλή η θεωρία, ώρα για πράξη

Έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Porto Palace η συγκέντρωση που προκάλεσε ο Λευτέρης Αρβανίτης, στην προσπάθειά του να βγει στηρίγματα για την ΚΑΕ Άρης.

Σ΄ αυτή τη συνάντηση έδωσαν το παρόν τους οι Γιώργος Ουζουνίδης, Γιάννης Σαμολαδάς, Βαγγέλης Αγγελούσης, Θωμάς Νικολός, Νίκος Ζεϊμπέκης, Χρήστος Γρόλλιος, Θανάσης Πλιάκης, Γιάννης Μεταξάς, Γιώργος Αιγίδης, Ανδρέας Γαϊτανίδης, Τάσος Δεσύπρης, Βασίλης Λυπηρίδης, Θεόφιλος Αργυρόπουλος, Νίκος Χασόπουλος, Θεόδωρος Εμμανουηλίδης, ενώ απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι  Πέτρος Ράσογλου, Στάθης Ρούσος, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος και Γιώργος  Οικονόμου, οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στις ομάδες εργασίας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και δήλωσαν ξανά ότι βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας σε οτιδήποτε τους ζητηθεί.

Σύμφωνα με την ΚΑΕ “σκοπός και θέμα της συνάντησης ήταν να πραγματοποιηθεί μία διερευνητική επαφή από τον κ. Αρβανίτη στο κατά πόσον είναι διατεθειμένοι οι παρευρισκόμενοι -βάσει της επιθυμίας τους να προσφέρουν στον Άρη-να δραστηριοποιηθούν πάνω σε ένα οργανόγραμμα, το οποίο παρουσιάστηκε διεξοδικά από τον Πρόεδρο του Άρη”. και “υπήρξε πλήρης και καθολική αποδοχή των προτάσεων, ο κάθε ένας τοποθετήθηκε εκφράζοντας την άποψή του και είναι σημαντικό το ότι υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, γεγονός που σημαίνει ότι έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για την ουσιαστική και ριζική αναδιοργάνωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε και θα προχωρήσει η άμεση υλοποίηση των σχεδιαζόμενων ενεργειών”.

Το ζητούμενο για να προχωρήσει η ΚΑΕ υπό τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη, είναι να βρεθούν άνθρωποι, οι οποιοι θα διαθέσουν τον χρόνο τους, τις ιδέες τους, αλλά και χρήματα, καθώς με τη σημερινή της μορφή, η ΚΑΕ έχει φτάσει σ΄ ένα αδιέξοδο.