Ενημέρωσαν Ιβάν για την αύξηση

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων να προχωρήσει σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου συνολικού ύψους 1 εκ ευρώ.

Η αύξηση μ.κ. θα τρέχει για τους επόμενους 4 μήνες με δυνατότητα παράτασης ενός ακόμη μήνα. Βεβαίως, η αύξηση άνοιξε ουσιαστικά υποχρεωτικά, καθώς λόγω των χρεών, που υπάρχουν από προηγούμενες χρήσεις, η ΚΑΕ πρέπει να έχει ανοιχτή αύξηση κεφαλαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάνε Πρέλεβιτς φρόντισε να ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη για την νέα αύξηση με την ελπίδα ότι ενδεχομένως αυτή την φορά αποφασίσει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την ΚΑΕ, αν και αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό αυτή την εποχή.

Στην ΚΑΕ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο οποίος εκτός από τα χρήματα που δίνει στην ομάδα μπάσκετ από την συμφωνία για το σήμα, έχει πληρώσει τις δύο τελευταίες δόσεις της ΚΑΕ προς την εφορία, δίνοντας μια πολύ μεγάλη βοήθεια.

Με τον Ιβάν Σαββίδη υπάρχει μια πολύ καλή σχέση συνεργασίας και στην ΚΑΕ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μ΄ αυτή την κατάσταση.

Εκτός από την απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση του ισολογισμού για την περίοδο 1/7/2012-30/6/2013, ενώ δόθηκε και απαλλαγή στα μέλη της τωρινής διοίκησης.