«Να μας κάνουν και ορό της αλήθειας»

Ανάμεσα στους ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες, ήταν και το παιχνίδι Πιερικός – Δόξα Δράμας 2-1, το οποίο ήταν μέσα σε έναν από τους φακέλους, που έστειλε η ΟΥΕΦΑ.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στον Σταύρο Δαϊλάκη, ο οποίος ζήτησε μόνος του την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Ένιωσα έκπληξη όταν τα άκουσα. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ το βράδυ. Πήγα στον εισαγγελέα την 1η Απριλίου και ζήτηση άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για όλους. Για εμένα, τη διοίκηση και τους παίκτες της Δόξας. Η ομάδα μας έχει ιστορία, που δεν μας επιτρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια», είπε στη «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, ο Δαϊλάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «αν είναι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο να κάνουμε και ορό της αλήθειας»!

Ο πρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου της Δόξας, αναφέρθηκε και στην γενικότερη κατάσταση, που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Βόρειας Ελλάδας.

«Δεν βλέπετε τι γίνεται; Μόνο ο ΠΑΟΚ θα μείνει στη Βόρεια Ελλάδα. Ακόμα και η Ξάνθη κινδυνεύει να πέσει», είπε.

Ο Σταύρος Δαϊλάκης δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός παράγοντας, είναι πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μάλιστα διεγράφη το 2008 από την Κοινοβουλευτική ομάδα από τον Κώστα Καραμανλή!

Ο Δαϊλάκης είναι αυτός, που έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Θόδωρο Ζαγοράκη για το ενδεχόμενη της συνεργασίας της Δόξας με τον ΠΑΟΚ…