Θύρα 7 κατά Μιχαλολιάκου!

“Επίθεση” κατά του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, εξαπέλυσε η “Θύρα 7” με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία κατηγορεί τον κ. Μιχαλολιάκο για εκμετάλλευση του ετήσιου μνημόσυνου των θυμάτων της Θύρας 7, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ξεκαθαρίζει πως είναι ανεπιθύμητος!

Η ανακοίνωση της “Θύρας 7” αναφέρει:

“Μάθαμε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά στέλνει προσκλήσεις για το μνημόσυνο των αδερφών μας, των θυμάτων της Θύρας 7, που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο μας.

Δεν θα σταθούμε στα τυπικά και το γελοίον του πράγματος. Ότι δηλαδή προσκαλεί για το μνημόσυνο το οποίο οργανώνουν από κοινού οι οικογένειες των θυμάτων και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και φυσικά όχι ο Δήμος Πειραιά.

Θα σταθούμε στο ουσιαστικό. Ότι δηλαδή η στιγμή αυτή είναι μια στιγμή ιερή για την ερυθρόλευκη οικογένεια και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει πολιτικά παιχνιδάκια ή να κάνει επιχειρήσεις ψηφοθηρίας με τα δικά μας ιερά και όσια.

Αν θέλει ο κ. Μιχαλολιάκος να δώσει παράσταση, να το κάνει σε άλλο τόπο και σε άλλη στιγμή.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, που δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ μέλος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, είναι ανεπιθύμητος στο Καραΐσκάκη, όχι μόνο για το Σάββατο που έρχεται, αλλά για πάντα”.