Κατσικάκια, αρνάκια και… κλοπές!

Στην Ελλάδα της ευημερίας, της ανάπτυξης, της επιστροφής στις… αγορές φτάσαμε στο σημείο άγνωστοι να κλέβουν τις σωληνώσεις από ένα Δημοτικό Στάδιο προκειμένου να πουλήσουν τον χαλκό από τον οποίο είναι κατασκευασμένες οι σωληνώσεις!

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί της Τετάρτης όταν οι άνθρωποι του Σταδίου πήγαν για να προετοιμάσουν την προπόνηση του Αστέρα Μαγούλας. Αντίκρισαν ένα πλημμυρισμένο από νερά γήπεδο, λόγω της κλοπής σωληνώσεων χαλκού.

Άγνωστοι εισέβαλαν στο στάδιο και σήκωσαν τους σωλήνες, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα αποδυτήρια και το γήπεδο, το οποίο βρίσκεται σε μαύρο χάλι. Εκτός των σωλήνων, ξηλώθηκαν καλώδια ρεύματος, ενώ έκλεψαν και κάποια ζευγάρια παπουτσιών.

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΑΚΙΑ…

magoulas002

Ένα χρόνο πριν, στο ίδιο γήπεδο, εμφανίστηκαν κατσικάκια και αρνάκια τα οποία «εισέβαλαν» στο γήπεδο της Μαγούλας, τη φυσική έδρα, δηλαδή, του τοπικού Αστέρα, που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει την άνοδό του στη Β’ Εθνική κατηγορία!
Με τους ανθρώπους της ομάδας να κατηγορούν τη δημοτική αρχή της Ελευσίνας για την πλήρη εγκατάλειψη του δημοτικού σταδίου. «Και όλα αυτά για τον… ξεχωριστό τρόπο περιποίησης (κουρέματος) του χλοοτάπητα του γηπέδου από το Δήμο Ελευσίνας, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη… ευαισθησία και γρήγορα αντανακλαστικά! Έτσι, η δημοτική αρχή έστειλε «άμεσα» υπαλλήλους και τα υπερσύχρονα, πρωτοποριακά, μα πάνω απ’ όλα… οικολογικά χλοοκοπτικά μηχανήματα όχι μόνο κούρεψαν το χλοοτάπητα, αλλά τον λίπαναν συγχρόνως!», ανέφερε τότε με αρκετή δόση χιούμορ το asterasmagoulas1980.blogspot.gr