Οι νέες εμφανίσεις της Λίβερπουλ

Δείτε στο Thessports ποιες είναι οι τρεις νέες εμφανίσεις της Λίβερπουλ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η κλασική κόκκινη, η επιστροφή στην κίτρινη και η «εξτρίμ» ως ουδέτερη μαύρη φανέλα…

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα το πρωί της Πέμπτης τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι τρεις εμφανίσεις (εντός, εκτός, ουδέτερη) των «ρεντς».

Η εταιρία Warrior που ντύνει τη Λίβερπουλ ετοίμασε τις εμφανίσεις, που συγκριτικά με τις φετινές είναι πολύ πιο προσιτές σε αυτό που πρεσβεύει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

lfc_kits_01

Η εντός έδρας εμφάνιση θα είναι κόκκινη με άσπρες γραμμές γύρω από το κολάρο και τα μανίκια. Η εκτός έδρας εμφάνιση θα είναι κίτρινη με κόκκινες γραμμές γύρω από το κολάρο και τα μανίκια, με την ομάδα να επιστρέφει στο κίτρινο μετά την περίοδο 2005-06.

Η τρίτη εμφάνιση, που θεωρείται και ως ουδέτερη και βάσει των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ δεν πρέπει να έχει καμία σχέση χρωματικά με τις δύο άλλες φανέλες, θα είναι μαύρη με κόκκινες γραμμές και έντονο το στοιχείο του γκρι.