Ξανθιώτες εναντίον Ξάνθης!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον οποίο ο οπαδισμός ισοπεδώνει τα πάντα, μάλλον τίποτα δεν είναι απίστευτο. Πολίτες της Ξάνθης εύχονται την Κυριακή να υποβιβαστεί η ομάδα της πόλης τους!

Πρόκειται, βέβαια, για οπαδούς του Παναθηναϊκού, μέλη του τοπικού συνδέσμου, που ζητούν από την ομάδα τους να τιμωρώσει την ομάδα της πόλης τους και να την ρίξει στην Β΄ Εθνική.

«Είναι πολλά τα οποία δεν γράφονται σε ένα κείμενο… Ένα βασικό είναι όσοι θυμούνται την χρονιά 2002/03 όταν όλοι έχασαν μέσα στην πόλη επειδή τότε η τοπική ομάδα ήταν πολύ καλή αγωνιστικά και το πρωτάθλημα κρινόταν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, ήρθε ο (…) και έριξε 5 απλώς ανοίγοντας τα πόδια… Μετά από τόσα χρόνια μια λέξη ηχεί τα αυτιά όλων των Παναθηναϊκών… «Όλα εδώ πληρώνονται, λοιπόν». Την Κυριακή τραγουδάμε για τον Παναθηναϊκό και μόνο, όπως κάνουμε κάθε Κυριακή», αναφέρει η “Θύρα 13 Ξάνθης” για το παιχνίδι της Κυριακής.

Μάλιστα, οι Παναθηναϊκοί της Ξάνθης, με νέα ανακοίνωσή τους, επιτίθενται κατά του Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος τελικά αποφάσισε να μην δοθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς και να γίνει το παιχνίδι της Κυριακής, μόνο με οπαδούς της Ξάνθης, η οποία ακόμη και με ισοπαλία, υποβιβάζεται στην Football League.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη, θα εύχονται λοιπόν εξ αποστάσεως τη νίκη της ομάδας τους και τον υποβιβασμό της ομάδας της πόλης τους και αυτό το κλίμα θα επικρατεί και το βράδυ του Σαββάτου (12/4), στη γιορτή του τοπικού συνδέσμου, ο οποίος κόβει την πίτα του στις 8μμ στην Πλατεία Μπαλτατζή.