“Ξυπνητήρι για μας το 2-0”

Ο Κώστας Νικολαΐδης τόνισε ότι αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη του Αιγινιακού στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παραδέχτηκε ότι το 2-0 της Νίκης Βόλου λειτούργησε σαν… ξυπνητήρι για τους ποδοσφαιριστές του, που πέτυχαν σπουδαία ανατροπή:

«Είδαμε σήμερα ότι η ομάδα μου δεν μπήκε με την ανάλογη συγκέντρωση στα πρώτα λεπτά. Έπρεπε από την αρχή να προσέξουμε πάρα πολύ, αλλά δεν το κάναμε και δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ το δεύτερο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ. Δυσκόλεψαν τα πράγματα για εμάς, είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και έτσι έγινε. Είδα μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου. Αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα. Πρώτον γιατί παίξαμε σε μια πάρα πολύ καυτή έδρα, δεύτερον γιατί η Νίκη είναι φαβορί για την άνοδο μαζί με Ηρακλή, Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου και τρίτον γιατί το σκορ ήταν 2-0. Το να γυρίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά τα καταφέραμε. Χαρήκαμε για τη νίκη και τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι, να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Φωστήρα».

Επίσης πρόσθεσε: «Το ότι πετύχαμε γκολ πριν λήξει το ημίχρονο, είχε μεγάλη σημασία. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με 2-0, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τη νίκη. Σημαντικό που σκοράραμε γρήγορα. Το 2-0 λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για εμάς και οι ποδοσφαιριστές μου ανέβασαν την απόδοσή τους».