«Συσπείρωση ενάντια στα προβλήματα»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Δημήτρης Κοντοδήμος, εν’ όψει της συνέχειας των πλέι-οφ, καθώς τα προβλήματα στον Ηρακλή παραμένουν και είναι άλυτα.

«Όλοι ξέρετε ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά και άνθρωποι μας βοηθούν. Χρειαζόμαστε την συσπείρωση όλων. Απομένει ένας μήνας, εμείς είμαστε εδώ και θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Θα δώσουμε και την ψυχή μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, καλό προπονητή και θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε τον Ηρακλή στην άνοδο» τόνισε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός και σχετικά με την εικόνα του αγώνα πρόσθεσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με σφιχτή αμυντική τακτική. Δεν καταφέραμε να προηγηθούμε από την αρχή, αλλά είχαμε ένα φανταστικό κόσμο που τραγουδούσε και μας στήριζε τον θέλουμε συνέχεια δίπλα μας».

Από την άλλη πλευρά ο τερματοφύλακας του Φωστήρας, Ανδρέας Γιαννιώτης επεσήμανε: «Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς μπήκαμε άσχημα και ο αντίπαλος πήρε τον πλήρη έλεγχο. Δεχθήκαμε και μια κόκκινη άδικα, αλλά δεν στεκόμαστε σ’ αυτό. Είμαστε μια νέα ομάδα και είναι ωραία εμπειρία να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Τέλος, σ’ ότι αφορά το ξεκίνημά του από τις ακαδημίες του Ηρακλή είπε: «Ξεκίνησα από τον Ηρακλή, αλλά κάποιοι έκριναν ότι δεν κάνω, με αποτέλεσμα να έρθει η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ την πρώτη μου ομάδα, αλλά είμαι επαγγελματίας».