Αλαλούμ με την προσφυγή του Τάι

Ένα σημαντικό πρόβλημα δημιουργήθηκε στον Ηρακλή, καθώς ο Τάι κατέθεσε προσφυγή, προκειμένου να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του. Το έγγραφο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ όπως λέει ο ίδιος ο παίκτης δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο, δεν είναι τόσο τα χρήματα που ζητά ο παίκτης, όσο η συμμετοχή του στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ, καθώς αν η προσφυγή παραμείνει σε ισχύ και φτάσει μέχρι την εκδίκαση, τότε ο Τάι δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις εναπομείναντες αναμετρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βραζιλιάνος θα κληθεί αύριο το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το τι ακριβώς προτίθεται να κάνει τις επόμενες ημέρες. Αν θα αποσύρει δηλαδή την προσφυγή και θα παραμείνει στο ρόστερ παίζοντας κανονικά ή αν θα την διατηρήσει και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει διακοπές μένοντας ελεύθερος.

Την ίδια ώρα ο Τάι έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του, πως θέλει να συνεχίσει στον Ηρακλή και πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να διαταραχθούν οι σχέσεις του με τον προπονητή και τους υπόλοιπους παίκτες. Οπότε όλα θα κριθούν την αυριανή ημέρα.