Από αύριο τα εισιτήρια για Φιορεντίνα

Στην διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται από αύριο τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης με την Φιορεντίνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας, όπως θα διαμορφωθεί από την Δευτέρα (12.09).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 12.09.2016 θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-FIORENTINA για 1η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του UEFA EUROPA LEAGUE, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/09/2016 22:05, μέσω των εκδοτηρίων, των καταστημάτων Γερμανός και της ιστοσελίδας της Tickethour.

Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας,paokfc.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα Τιμή
1—€40
2, 3—€30
5, 6—€25
4, 4α—€15
7Α—€15
VIP 3ου: €120
VIP 4ου: €120
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:
Δευτέρα 12.09.2016 – Τετάρτη 14.09.2016 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00
Πέμπτη 15.09.2016 από τις 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «[email protected]», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας είναι διαθέσιμη είτε μέσω των εκδοτηρίων είτε πλέον και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης)».