Επέστρεψε ο Κίτσιου

Νέα Μεσημβρία και… Μακεδονία Palace περιλάμβανε σήμερα το πρωί το πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς όσοι έπαιξαν χθες έκαναν αποθεραπεία και η υπόλοιπη προπόνηση.

Στα θετικά για τον Βλάνταν Ίβιτς ήταν το ότι ο Στέλιος Κίτσιου μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τη μέρα μετά τον αγώνα ο ΠΑΟΚ χωρίζεται στα δύο. Όσοι προσθέτουν στο… κοντέρ τους πάνω από 45′ κατευθύνονται στο Μακεδονία Palace για ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι στο προπονητικό κέντρο.

Έτσι, τη Δευτέρα (12.09) όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό προπονήθηκαν στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδια σε μικρό χώρο, ταχυδύναμη και τακτικές ασκήσεις. Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε στις προπονήσεις κι ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Οι βασικοί του αγώνα της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ποδήλατο, πισίνα, κρυοθεραπεία και μασάζ. Την Τρίτη (13.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.