Ντεγκρά: «Όποιος έχει αποδείξεις ότι ήμουν στημένος ας τις βγάλει»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 μίλησε ο Ματίας Ντεγκρά για όσα συνέβησαν πριν αλλά και μετά το χθεσινό ισόπαλο ΑΕΛ-Ηρακλής.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολα για μένα και είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου, έκανα ποδοσφαιρικό λάθος το οποίο θα κουβαλάω σε όλη μου την ζωή. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της Λάρισας».

Για το περιστατικό: «Τελείωσε ο αγώνας και πήγαινα προς τα αποδυτήρια, εκείνος με περίμενε λίγο πριν με έπιασε από τον λαιμό και με έδειρε και εγώ τον έσπρωξα και τον έριξα κάτω».

Για τις αμφιβολίες περί στησίματος από τον Κούγια: «Αυτό δεν μπορώ να το ακούω, ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικρός, όποιος έχει αποδείξεις για κάτι τέτοιο μπορεί να τις βγάλει».

Τι του είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Ήμουνα στα αποδυτήρια σε πολύ κακή κατάσταση, ήρθε μέσα και μου είπε εσύ δεν πρόκειται να ξαναβρείς δουλειά εδώ μετά από αυτό που έκανες».

Για την επίμαχη φάση: «Δεν έκανα καλό κοντρόλ, αντί να δώσω την μπάλα σε αυτόν που ήταν αριστερά μου την έδωσα στον Περόνε».

Τι θέλει να πει στον κόσμο της Λάρισας: «Συγνώμη από τον κόσμο της Λάρισας, έκανα ένα λάθος και μας κόστισε δυο βαθμούς, ο κόσμος της ΑΕΛ είναι η ιστορία της ζήτησα και εγώ να φύγω από την ομάδα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι κάπου που για ένα λάθος θα με δέρνει ο πρόεδρος».

Τέλος ανέφερε: «Η στιγμή αυτή για μένα είναι δύσκολη, ο πατέρας μου διαβάζει ακούσει κλαίει, γιατί ήθελε από μένα πρώτα να είμαι καλός άνθρωπος».