Κράτος εν κράτει η Σούπερ Λίγκα!

Ιδιαίτερα κρίσιμο και με πολλές πικάντικες αποφάσεις αναμένεται να είναι το αυριανό (11/4) Δ.Σ. της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το διαδίκτυο (και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα soccerplus) η δύναμη της Σούπερ Λίγκας στις Γενικές Συνελεύσεις πολλαπλασιάζεται, αφού θα δικαιούται πλέον ψήφο η κάθε ομάδα ξεχωριστά! Έτσι αντί να εκπροσωπείται με μία ψήφο στην ΕΠΟ, θα εκπροσωπείται με 18, κάτι που δεν θα ισχύσει για τις Ενώσεις, αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες (παραμένουν με μονές ψήφους).

Για να έχει δικαίωμα ψήφου μια ομάδα της Football League θα πρέπει να έχει συνεχή παρουσία τουλάχιστον 3 ετών στην κατηγορία, κάτι που σύμφωνα με τις αναδιαρθρώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, είναι δύσκολο να βρεθεί. Για παράδειγμα από τις φετινές 28 ομάδες, μόλις οι 7 έχουν συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία. Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον 2ο Όμιλο και Ηρακλής Ψαχνών, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Φωκικός, Φωστήρας από τον 1ο Όμιλο.

Αν τελικά περάσει αυτό από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, γίνεται αντιληπτό ότι η δύναμη της Σούπερ Λίγκας στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό τα επόμενα χρόνια…