“Σαν την Χαλκιδική… δεν έχει!”

Η σύζυγος του Μαρκ Πέιν, Μέλανι (Μελ) έγραψε μετά από καιρό στο προσωπικό της μπλογκ για τη ζωή της στην Ελλάδα και ανέλυσε μερικές από τις στιγμές της στη χώρα μας με τον 26χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά και τις… εξορμήσεις τους στην Χαλκιδική παρότι είδαν και οι ίδιοι με τα μάτια τους, ότι ακόμη δεν είναι η κατάλληλη εποχή:

“Τον Ιανουάριο γιόρτασα τα 25α γενέθλιά μου. Ο Μαρκ ετοίμασε ένα πάρτυ γενεθλίων με γεύμα με όλους τους φίλους μας στην Θεσσαλονίκη. Ήταν μια ιδιαίτερη έκπληξη για μένα και γενέθλια που ποτέ δεν θα ξεχάσω.

Νωρίς τον Μάρτιο, εγώ και ο Μαρκ πήγαμε στην Χαλκιδική κατά τη διάρκεια ενός διήμερου ρεπό. Η Χαλκιδική περιλαμβάνει τρία πόδια μέσα στο Αιγαίο. Εκεί υπάρχουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο. Λόγω του περιορισμένου χρόνου μας αποφασίσαμε να μείνουμε στο πρώτο πόδι, το οποίο είναι το πιο τουριστικό. Πάντως πιστέψτε με. Αν σας λένε ότι τίποτα δεν είναι ανοιχτό αυτή την περίοδο, το εννοούνε! Παρόλα αυτά ήταν σαν να πηγαίναμε σε… πόλη φάντασμα και το είδαμε σαν διακοπές, ώστε να ξεκουραστούμε γιατί το χρειαζόμασταν.

Πρόσφατα πήγαμε και στο δεύτερο πόδι που οι παραλίες είναι εκπληκτικές και όταν ο καιρός φτιάξει θα έρθουμε ξανά. Όσον αφορά το 3ο πόδι είναι γεμάτο μοναστήρια και δυστυχώς οι γυναίκες δεν επιτρέπονται…

Πριν μια βδομάδα φιλοξενήσαμε την μητέρα του Μαρκ που ήρθε από το Κολοράντο. Προσπαθήσαμε να μένουμε μέσα εκείνη την εβδομάδα, αλλά ήθελε να ξέρει πως περνάμε την καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Φάγαμε έξω, ήπιαμε καφέδες και απολαύσαμε τον ήλιο στο μπαλκόνι”.