Θέλει ΠΑΟΚ και στο Καμερούν

Ως ιδέα έπεσε στο τραπέζι, απομένει να φανεί αν είναι υλοποιήσιμη. Ο Αρμάντο Φουτσίνι αποκάλυψε σήμερα ότι έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να δημιουργήσουν μία ακαδημία του ΠΑΟΚ και στο… Καμερούν.

«Μίλησα με τον Ζαγοράκη και με τον Πουρλιοτόπουλο για μια σκέψη μου να κάνουμε μια ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Καμερούν. Στο Καμερούν και γενικότερα στην Αφρική έχει πάρα πολλά ταλέντα και θα είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει μια ακαδημία εκεί. Δεν απαιτούνται πολλά λεφτά για την συντήρηση της ακαδημίας, χρειάζεται απλά έναν άνθρωπο εκεί για να επιβλέπει, ακαδημίες στην Αφρική έχουν όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης», είπε “ArenaFΜ” ο Φουτσίνι, ο οποίος στα 38 του χρόνια (ο ίδιος είπε σήμερα ότι παρά τα όσα λέγονται, έχει γεννηθεί το 1976) μετά από σύντομο πέρασμα από την Καλλιθέα έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Φουτσίνι θέλει να πειστρέψει στο Καμερούν για να δημιούργησει μια ακαδημία, που θα λειτουργεί υπό τη σκέπη του ΠΑΟΚ.

«Τα καλύτερα απ’ αυτά τα παιδιά στην ακαδημία του Καμερούν, θα έρχονται 15 χρονών στη Θεσσαλονίκη και θα εντάσσονται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ εδώ. Έτσι, θα βρίσκουμε ταλέντα και δεν θα δαπανούνται μεγάλα ποσά σε αμφιβόλου ποιότητας μεταγραφές. Ο Πουρλιοτόπουλος το σκέφτεται, το έχουμε συζητήσει, αλλά δεν είναι αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις. Χρειάζεται έγκριση από την διοίκηση» είπε ο Καμερουνέζος, ο οποίος βρέθηκε πριν από 2-3 μήνες στην Θεσσαλονίκη και μετέφερε την ιδέα του στον ΠΑΟΚ.

Απομένει να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μία τέτοια κίνηση, καθώς δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.