Θα αποσύρει την προσφυγή του ο Τάι

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή, αναμένεται να επιστρέψει από αύριο ο Τάι, καθώς έπειτα από κουβέντα που είχε μέχρι αργά το βράδυ με τους ανθρώπους της ομάδας, συμφώνησε να αποσύρει την προσφυγή του.

Όπως φάνηκε και στην πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές το μεσημέρι, ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν μετανιωμένος, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι λειτούργησε υπό πίεση, καθώς βρίσκεται σε μια περίεργη στιγμή της ζωής του, με τη σύζυγό του να γεννάει από μέρα σε μέρα και κάποια άλλα προσωπικά προβλήματα να τον έχουν επηρεάσει.

Στην βραδινή συζήτηση εκτός του Κώστα Τσαλίκη που ανέλαβε να μεταπείσει τον ποδοσφαιριστή, μετείχαν επίσης οι Νίκος Υψηλάντης και Νίκος Χαίτογλου οι οποίοι επίσης προσπάθησαν να του εξηγήσουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.

“Συζητήσαμε με τον Τάι, του θέσαμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και του ξεκαθαρίσαμε ότι τα πράγματα ήταν, είναι και θα παραμείνουν δύσκολα, ενώ ο παίκτης από την πλευρά του φάνηκε μετανιωμένος και ζήτησε να επιστρέψει στα αποδυτήρια μαζί με τον προπονητή και τους παίκτες, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια της ανόδου. Για τον λόγο αυτό εξάλλου μας είπε, πως αύριο κιόλας θα αποσύρει την προσφυγή του”.

Στο μεταξύ, σ’ ότι αφορά θέμα των χρημάτων που απαιτούνται προκειμένου να ταξιδέψει η ομάδα στα Ψαχνά, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε, με την προσπάθεια ανεύρεσης οικονομικών πόρων να συνεχίζεται και αύριο. Να σημειωθεί ότι η ώρα αναχώρησης της αποστολής είναι προγραμματισμένη για τις 14.00 το μεσημέρι.