“Είναι μια νέα κατάσταση”

Σε συνέντευξή του στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά και στον ανταγωνισμό που φουντώνει στην ομάδα μετά τις τελευταίες μεταγραφές!

Συγκεκριμένα είπε στο “PAOK ΤV”:

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: “Θα παίξουν αμυντικά και εξαρτάται από εμάς να πάρουμε εκδίκηση. Και ελπίζω οι παίκτες να ξέρουν τι σημαίνει να βάζεις τις βάσεις για το δεύτερο παιχνίδι. Φυσικά πρέπει να κερδίσεις… Αυτό είναι αυτονόητο. Είναι σημαντικό να παίξεις με καλή οργάνωση και επίσης να σκοράρεις στις φάσεις που θα δημιουργήσεις. Ελπίζω να είμαι πιο τυχεροί από το προηγούμενο ματς μαζί τους”.

Για το θέμα του ανταγωνισμού στο ρόστερ: “Ξέρουμε πως έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο κέντρο και οι παίκτες πρέπει να πορευούν με αυτό. Για κάποιους είναι μια καινούρια κατάσταση. Εχουμε πολλά ματς, χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες και τον ανταγωνισμό, είναι φυσιολογικό. Και να μπορούμε αν κάποιος είναι κουρασμένος ή έχει τραυματισμό, να τον αφήνουμε έξω. Ως τον Δεκέμβρη έπρεπε να παίζουν κάποιοι έστω και καταπονημένοι. Τώρα μπορούμε να τους ξεκουράσουμε για το επόμενο ματς. Είναι σημαντικό να μπορείς να το κάνεις. Είναι μια νέα κατάσταση που οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν”.