Σε καραντίνα όλη η ομάδα της Σλόβαν Λίμπερετς!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όλη η ομάδα της Σλόβαν Λίμπερετς τίθεται μέχρι νεοτέρας σε καραντίνα λόγω προσβολής ποδοσφαιριστών από ιό! Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της τσέχικης ομάδας, στην οποία αναφέρεται πως είναι απόφαση του Υπουργείου Υγείας της χώρας!

Το παιχνίδι της Σλόβαν Λίμπερετς για το πρωτάθλημα της Τσεχίας αναβλήθηκε, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν υπάρχει θέμα αναβολής και της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ!

 

Το έγγραφο αναφέρει: «Για την προστασία της δημόσιας υγείας αποφασίστηκε η απαγόρευση της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας Σλόβαν Λίμπερετς. Για λόγους υγείας και επιδημίας είναι απαραίτητο να γίνει σεβαστή η απαγόρευση, γιατί υπάρχει κίνδυνος διάδοσης της ασθένειας».

«Είναι μία μεταδοτική ασθένεια και πιστεύω ότι η καραντίνα είναι το σωστό μέτρο για να αποτραπεί η μετάδοση της σε άλλους παίκτες και σε ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας. Από τότε που επιστρέψαμε από το Αζερμπαϊτζάν ένας βάκιλος ταλαιπωρεί την ομάδα. Ήδη από το περασμένο ματς με την Σλάβια κάποιοι παίκτες εμφάνισαν συμπτώματα, όμως αυτό που έγινε αυτή την ομάδα δεν το έξω ξανασυναντήσει ως προπονητής ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω σε αυτό το επίπεδο. Η αναβολή του ματς ήταν η σωστή λύση, δεν γινόταν να παίξουμε έχοντας 12 παίκτες άρρωστους!», σχολίασε ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς, Χένρι Τρπισόφσκι.

Όπως αναφέρουν στην Τσεχία, η ομάδα φαίνεται πως κουβάλησε κάποιο ιό (χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη αναφορά) από το πρόσφατο ταξίδι της στο Αζερμπαϊτζάν και τον αγώνα με την Καραμπάχ! Εκεί όπου θα πάει κάποια στιγμή και ο ΠΑΟΚ!