Περήφανοι για τη δουλειά, που γίνεται

Ανάμεικτα συναισθήματα κι ευχάριστο προβληματισμό, δημιουργεί στους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής, η πολυπληθής παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Οι πολλές απουσίες αναγκάζουν τον προπονητή να επιστρατεύσει τα νέα παιδιά, χωρίς όμως μεγάλο προβληματισμό, γιατί έως σήμερα η παρουσία των νεαρών όποτε χρειάστηκε, ήταν παραπάνω από θετική (ως εξαιρετική).

Όλοι στις ακαδημίες νιώθουν δικαιωμένοι και περήφανοι για τη δουλειά τους κι έχουν πέσει με τα μούτρα στο πως θα προσαρμόσουν τις αποστολές των μικρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν κι αυτοί. Ο στόχος τους είναι η παραγωγή ποδοσφαιριστών, αλλά οι χαρακτήρες ψήνονται και μέσα από νίκες.

Τα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής συνεχίζονται και οι υψηλοί στόχοι που έχουν βάλει οι μικροί είναι ένα βήμα από την υλοποίησή τους. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα αυτών των στόχων, σημασία έχει πως ο κυρίαρχος στόχος επετεύχθη.

Μια πλειάδα εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών, είναι έτοιμη να έχει το δικό της κομμάτι και σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τα επόμενα χρόνια.