«Ήταν πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τα ματς του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ανάλυση έγινε στην εφημερίδα «Live Sport» και ο Βασιλάκης μεταξύ άλλων τόνισε για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη: «Ο Αριστείδης Βάτσικος έκανε πολλά λάθη στην Τούμπα και κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο. Η δεύτερη κίτρινη στον Λάζιτς της Ξάνθης είναι σωστή, αλλά παρόμοιες φάσεις υπήρξαν κι άλλες στο παιχνίδι που έμειναν ατιμώρητες. Ο Μάτος χτύπησε τον Νιέτο στο πρόσωπο και έπρεπε να αποβληθεί. Επίσης, ο Γουάλας έχει κατεβάσει την μπάλα με το χέρι και ήταν πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν δόθηκε»

Για το Λάρισα-Ολυμπιακός είπε: «Το γκολ του Ολυμπιακού στο 7΄ σωστά δεν μέτρησε γιατί ο Ελιουνούσι ήταν σε θέση οφσάιντ όταν του έγινε η πάσα. Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος τα πήγε καλά στο παιχνίδι».

Για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός τόνισε: «Η καίρια φάση που σημάδεψε τον αγώνα ήταν αυτή στο 43΄, όπου υπάρχει λάθος υπόδειξη του βοηθού Λάμπρου, καθώς ο Μπεργκ που παίρνει την μπάλα δεν είναι σε θέση οφσάιντ. Είναι δύσκολη φάση, αλλά είπαμε ότι η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου».