«Μην έρχεστε στο γήπεδο»

Η ατμόσφαιρα έχει ηλεκτριστεί πριν το κρίσιμο για την Ξάνθη, παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και οι γηπεδούχοι εξέδωσαν σήμερα ανακοίνωση, με την οποία ζητούν από τους φίλους του Παναθηναϊκού να μην κάνουν τον κόπο να μεταβούν στο γήπεδο στα Πηγάδια, για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Αναλυτικά :

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αποφάσισε όπως είναι γνωστό, με κόστος απέναντι στο φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού, να μην διαθέσει εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Ως εκ τούτου, οι όποιοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, παρακαλούνται να σεβαστούν σ’ αυτή τη χρονική στιγμή τη νομότυπη απόφαση της SKODA ΞΑΝΘΗ και να μην προσέλθουν στο γήπεδο για την δική τους ασφάλεια όπως και γι’ αυτή των υπολοίπων φιλάθλων.

Ο έλεγχος που θα γίνεται για τα εισιτήρια, τις όποιες προσκλήσεις και ο σωματικός έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός για όλους τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο. Εκ των προτέρων, ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που τους στερούμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο συγκεκριμένο αυτό παιχνίδι, στη Θράκη. Δυστυχώς, η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η ασφάλεια όλων των φιλάθλων σ’ αυτή τη χρονική στιγμή, μας υπαγορεύουν να πάρουμε αυτή την απόφαση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας»