By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σαββίδης και επίσημα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFEMEDIA

Σαββίδης και επίσημα!

Τhessports
Last updated: 26/09/2016 21:05
Τhessports
Share
SHARE

Το απόγευμα της Δευτέρας και αφού έληξε η διορία για την καταβολή της πρώτης δόσης η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ανακοινώνει επίσημα ότι κυρήχθηκε έκπτωτος ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

Εν συνεχεία τονίζεται ότι η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη θα ελεγχθεί και θα πρέπει εν συνεχεία να πληρώσει την πρώτη δόση.

Αναλυτικά:

«Σήμερα Δευτέρα 26-9-2016 ήταν η καταληκτική προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του τιμήματος από τους υπερθεματιστές για τη χορήγηση των τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατατέθηκαν από την Παρασκευή 23-9-2016 μέχρι και σήμερα τα Διπλότυπα Είσπραξης από τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ., των ακόλουθων εταιρειών:

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ), ποσού 14.533.333,34 €
  • ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.), ποσού 24.633.333,34 €
  • ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ποσού 25.300.000 €

Η εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Τ.Π.Κ μ.α.ε)», δεν κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή εκδόθηκε η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αρ.Πρωτ. 259/26-9-2016 με την οποία κηρύχθηκε έκπτωτος ο οριστικός υπερθεματιστής «ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Τ.Π.Κ μ.α.ε)», σύμφωνα με την παράγραφο 8.4 της υπ. αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του Υπουργού Επικρατείας, επειδή δεν κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος. Η δε κατατεθείσα από αυτόν εγγυητική επιστολή της παραγράφου 6.7 της προκήρυξης καταπίπτει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Συνεπώς, σύμφωνα με την παράγραφο 8.4 της υπ’ αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του Υπουργού Επικρατείας και το υπ’ αριθ. 21/30.8 – 2.9/2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, καθίσταται προσωρινός υπερθεματιστής ο πρώτος πλειοδότης στον πίνακα κατάταξης επιλαχόντων, ήτοι η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED». Εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος επάρκειας των οικονομικών της μέσων σύμφωνα με την παράγραφο 8.1 της προαναφερθείσας προκήρυξης, θα καταστεί τότε, οριστικός υπερθεματιστής και θα κληθεί εντός 15 ημερών, από την ανακήρυξη, να καταβάλει την πρώτη δόση του τιμήματος των 61.500.000 €».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
Πάει για «μπαμ» με Μπιρτς ο Άρης!
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής
Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Με Σανικίντζε στο Βουκουρέστι!
Next Article Το παίρνει πάνω του ο Ιβάν

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος ο αντί- Γκαρσία;
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τη «βόμβα» 150 εκατομμυρίων ευρώ του Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
5 June, 2026
Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
5 June, 2026
Ξανά στους πάγκους ο Μαλεζάς
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Follow US