Με Τζιτζικώστα η Πατουλίδου

Το 2006 ήταν υποψήφια Νομάρχης με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, 8 χρόνια αργότερα η Βούλα Πατουλίδου διεκδικεί την θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα!

Ο χρυσή Ολυμπιανίκης της Βαρκελόνης, ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη», τονίζοντας πως είπε το «ναι» στον Απόστολο Τζιτζικώστα, επειδή «μη αποδεχόμενος την πρόταση Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κι όχι Περιφερειάρχης, επέδειξε αντιστασιακή ευγένεια».

Για τη σημερινή της επιλογή, σε σχέση με την επιλογή του 2006, είπε ότι «υπήρξε μια διαμάχη κορυφής στο ΠΑΣΟΚ, που ισοπέδωσε τον χώρο, ο οποίος θα τη στήριζε», ενώ αποκάλυψε ότι σ΄ αυτές τις εκλογές δέχτηκε προτάσεις από την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝ.ΕΛ. να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, αλλά και από τον Γιάννη Ιωαννίδη για την περιφέρεια, και χαρακτήρισε όλες τις προτάσεις «τιμητικές».

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Τζιτζικώτας τόνισε ότι επέλεξε την Πατουλίδου, επειδή «απέδειξε πως με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά, κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος».