Δίωξη εις βάρος του Στοχ!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Μίροσλαβ Στοχ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα ανέφερε ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» σε ανάρτηση του στο Instagram, μετά τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ.

Ο Στοχ είχε απαντήσει σε ανάρτηση του Στέφανου Αθανασιάδη, το θέμα δημοσιοποιήθηκε σε αθλητικές εφημερίδες της Αθήνας, και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκρινε πως η συγκεκριμένη «πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 2 και 3 και 18 του Π.Κ. της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013».

Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες, προφανώς μετά από την ρεβάνς της Τούμπας, ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.
Παρόμοια περιστατικό είχε συμβεί και πέρσι με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη μετά από μια ανάρτηση του στο Twitter ύστερα από το ματς ΠΑΟΚ – Άρης 4-1 στην Τούμπα.