ΕΠΟ σε Ολυμπιακό: «Ανακαλέστε…»

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την υποσημείωση ότι πρέπει να ανακαλέσει τα όσα είπε για τον Τάσο Κάκο μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Παράλληλα, με πρόστιμο τιμωρήθηκαν η ΠΑΕ Άρης και ο Λάμπρος Σκόρδας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπή της ΕΠΟ:

-Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει χρηματική ποινή 800 ευρώ με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, εντός 20 ημερών, που εκφέρονται στη δημοσιευθείσα ανακοίνωση κατά τα εκτιθέμενα, ειδικότερα, στο σκεπτικό της παρούσας (ανακοίνωση στις 9/3).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέα την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Υποχρεώνει την εγκαλούμενη να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα, διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της παρούσας (ανακοίνωση στις 9/3).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέα την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΦΗ και επιβάλλει σ’ αυτή χρηματική ποινή 1.000 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στις 19/3).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον Λάμπρο Σκόρδα. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλούμενη χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και στον δεύτερο εγκαλούμενο χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Υποχρεώνει τους ως άνω εγκαλούμενους να ανακαλέσουν τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 23/2).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επιβάλλει σ’ αυτή χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. Υποχρεώνει την ως άνω εγκαλούμενη να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 16/2).