Κάτι «μυρίζει», λέει ο ΟΠΑΠ

Την προηγούμενη εβδομάδα Μόραλης και Σία κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι το ποδόσφαιρο πλήττεται από τις απαξιωτικές δηλώσεις και ανακοινώσεις.

Σήμερα έρχεται ο ΟΠΑΠ, ο μέγας χορηγός της Σούπερ Λιγκ για να μας πει με τον τρόπο του, ότι το αποτέλεσμα δύο αγώνων της Κυριακής είναι σχεδόν  βέβαιο!

Ο ΟΠΑΠ έβγαλε το κουπόνι του και φυσικά, ως Α.Ε., φυλλάει τα ρούχα του, όπως άλλωστε και όλες οι άλλες εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Στον αγώνα Βέροιας – Αστέρα Τρίπολης οι αποδόσεις είναι πολύ… παράξενες, αφού ο άσος είναι στο 1,15, η ισοπαλία στο 7,50 και το διπλό στο 6,75! Και όλα αυτά με τον Αστέρα να ΜΗΝ είναι αδιάφορος και τον προπονητή του, Στάικο Βεργέτη, να δηλώνει μετά το παιχνίδι με τον Άρη ότι στη Βέροια η ομάδα του θα χτυπήσει το παιχνίδι, γιατί «εγώ δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν».

Στο παιχνίδι Πανιώνιος – Πλατανιάς η ισοπαλία εξασφαλίζει κατά 99% και τις δύο ομάδες κι έτσι και ο ΟΠΑΠ την προσφέρει στο 1,35.

Οι αποδόσεις δεν είναι φυσιολογικές κι απομένει να φανεί αν θα ενεργοποιηθεί κανένας εισαγγελέας.

Σε ότι αφορά αυτούς τους αγώνες, οι ξένες εταιρίες δίνουν σχεδόν ίδιες αποδόσεις (μέχρι και 1,28 υπάρχει στην ισοπαλία της Νέας Σμύρνης).

Η διαφορά του ΟΠΑΠ είναι πως στα δύο αυτά τα παιχνίδια  προσέχει λίγο παραπάνω και υπάρχει η ένδειξη 3 σε σκούρο γκρι, που σημαίνει ότι αυτοί οι δύο αγώνες παίζονται ΜΟΝΟ σε τριάδα. Μ΄ αυτό τον τρόπο, ο ΟΠΑΠ θέλει να αποφύγει μεγάλα πονταρίσματα σ΄ αυτά τα παιχνίδια, αφού όποιος πιστεύει πολύ τον άσο της Βέροιας ή το Χ στη Νέα Σμύρνη, θα πρεπει να βρει άλλα δύο σημεία για να πάρει χρήματα.

Επίσης, ο ΟΠΑΠ προσφέρει σε μεγαλύτερες αποδόσεις τις νίκες της Ξάνθης (1,95) και του ΠΑΟΚ (2,05), καθώς στο εξωτερικό παίζονται χαμηλότερα.