Στη Ρώμη ο Μαντούρο

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ανακοίνωσε μόνος του το πρωί ότι ταξιδεύει με το αεροπλάνο και μάλιστα μοιράστηκε με τους φίλους του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την έκπληξή του, που στον έλεγχο διαβατηρίων τον ρώτησαν «αν μιλά γερμανικά».

Το απόγευμα, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο Ολλανδός δεν συμμετείχε στην προπόνηση, έχοντας άδεια, χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινήσεις. Ο Μαντούρο μάλλον θα λείψει κάποιες μέρες, καθώς βρίσκεται στη Ρώμη, για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, που τον απασχολεί.

Ο Ολλανδός πήγε σε ένα κέντρο για αθλητές, ονόματι Vila Stuart, όπου υπάρχει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να αντιμετωπίζονται τραυματισμοί, είτε χειρουργικά, είτε όχι. Σύμφωνα με ιταλικές ιστοσελίδες, στην Ρώμη τον κουράρει ο ορθοπεδικός Σάντρο Τζιανίνι, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια.

Ο Μαντούρο, που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκτός προπονήσεων  «με συμπτώματα ίωσης», όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, εμφανίζεται να έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, ενώ έχει και κάποια προβλήματα με τους αστραγάλους του, πρόβλημα που είχε και στην θητεία του στην Ισπανία.

Το τι ακριβώς πήγε να κάνει στη Ρώμη και τι είδους πρόβλημα, πρέπει να ξεπεραστεί, είναι άγνωστο.