Φεύγουν… όλοι από τον Απόλλωνα!

Σχεδόν όλο το ρόστερ θα αποδεσμεύσει ο Απόλλων και μένει να δούμε ποιοι από τους παίκτες θα κληθούν ξανά στα γραφεία της ομάδας μετά το Πάσχα, ούτως ώστε να επαναδιαπραγματευτούν τη συνεργασία τους με τους Πόντιους.

Ήδη παρελθόν αποτελούν οι Βλάχος, Βέργος, Μπερτέν, Μεσίνα, Τσερκέζος, Αθανασιάδης, Καρατζιοβαλής (ανακοίνωσε ο ίδιος την αποχώρησή του) και Κισκαμπάνης, ενώ επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ οι δανεικοί Πέλκας, Τζανδάρης, Πόποβιτς και Ποζατζίδης.

Παράλληλα, την Παρασκευή τακτοποιήθηκαν οι οικονομικές εκκρεμότητες και με τους Γρηγόρη Πιτσόκο, Μίλτο Λιόνη, Σεραφείμ Μωυσίδη, Ηλία Προβατίδη, Γιάννη Ναλμπάντη, Απόστολο Αναστασίου και Παύλο Καθάριο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ έχει παρθεί και σε άμεση συνεργασία με τον Αλέξη Αλεξίου, θα καταρτιστεί το πλάνο της ερχόμενης περιόδου με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Πάντως κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα κληθούν να επαναδιαπραγματευτούν τα νέα τους συμβόλαια, στην νέα οικονομική πολιτική της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν να παραμείνουν.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμεί… τρεις ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Παρμαξίδης, Βαλσαμάκης και Βέντζιος. Λογικά θα παραμείνουν στην ομάδα, αφού εκτός του ότι οι 2 από τους τρεις ήταν βασικά στελέχη (πλην του αναπληρωματικού πορτιέρο Βαλσαμάκη) έχουν συμβόλαια και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συμβόλαιο έχει και ο Καρατζιοβαλής, αλλά όπως είναι γνωστό έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και πιθανότατα να κρεμάσει και τα γάντια του.

Φυσικά είναι δεδομένο ότι θα προωθηθούν και αρκετοί παίκτες από την Κ-20 της ομάδας, που θα πάρουν ευκαιρίες μέσω της προετοιμασίας, ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν να υπογράψουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.