Τα παιδιά, το στοίχημα και οι Αφροεκλογές

* Ντριν, ντριν, ντριν…

* Τα παιδιά από τη μακρινή χώρα της Αφρικής έσκασαν μύτη βραδιάτικα και ήταν ως συνήθως ανάστατα.

* Πήγαν μέσα στη βδομάδα να κάνουν σκάουτινγκ σε ένα παιχνίδι της Α1 της ΕΠΣ Σαβάνας και έφαγαν χοντρό χουνέρι.

* Τα παιδιά ήθελαν να δουν ματς, το ένα που ήθελαν να δουν ήξεραν πως θα ήταν στημένα και τα δέντρα πίσω από την εστία και πήγαν στο άλλο,

* Έπεσαν, όμως, σε παρωδία, αφού κανείς δεν ήθελε να κερδίσει, γιατί διάλεγαν αντίπαλο.

* Αφού δεν έμπαινε γκολ με τίποτα, τελικά το πήρε απόφαση ένας κι έβαλε αυτογκόλ για να ξεμπερδέψει.

* Τα πήρε στο κρανίο κι ένας που ήθελε να βγει πρώτος σκόρερ κι έβαλε άλλα δύο και τελείωσε το πανηγύρι.

* Πρέπει να ήταν το μόνο ματς στα χρονικά, που πανηγύριζε όποιος έτρωγε το γκολ.

* Καλά που είναι και τα παιδιά και μας λένε τέτοιες ιστορίες από την πατρίδα τους και εκτιμούμε περισότερο το ποδόσφαιρο, που έχουμε εμείς!

* Στο μεταξύ τα παιδιά έχουν πέσει με τα μούτρα στο στοίχημα αυτή τη βδομάδα και διαβάζουν τα πάντα ενόψει Σαββατοκύριακου, που σκοπεύουν να κονομήσουν χοντρά.

* Διάβασαν σήμερα μέχρι και Χρύσανθο, που επισήμανε τις χαμηλές, ως σκανδαλώδεις αποδόσεις στα παιχνίδια της Βέροιας και του Πανιωνίου και θυμήθηκαν με νοσταλγία την απόδοση στον άσο και στο όβερ στο μεγάλο παιχνίδι του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας (Καλαμωτου) με τον Αστέρα Τρίπολης πέρσι.

* Στο μεταξύ ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα παίξουν τα παιδιά και με τα λεφτά στο χέρι, περιμένουν το Λιλ – Βαλενσιέν το απόγευμα του Σαββάτου.

* Αν λήξει 1Χ, θα τα χώσουν χοντρά, λένε, στον άσο της Εβιάν με την Μπαστιά και την Κυριακή στο Χ στο Ναντ – Γκινγκάμπ.

* Μέχρι να κάνουν τη μεγάλη μπάζα, να κονομήσουν και να αγοράσουν την ομαδούλα, τα παιδιά συνεχίζουν να κάνουν τους υπάλληλους με 30.000 μπικικίνια το μήνα κι από μέρα σε μέρα, θα ανακοινώσουν την επόμενη συνεργασία τους.

* Εκεί στα ανοιχτά που ψαρεύουν κάθε τόσο, γνώρισαν ένα καλό παλικάρι, που κάνει τον διερμηνέα στο καφενείο με τους άλλους ψαράδες και θα τον προσλάβουν σκάουτερ.

* Θα τον βάλουν να ψάχνει και παίκτες για μεταγραφές.

* Στο μεταξύ, τα παιδιά έριξαν πολύ μελέτη αυτές τις μέρες και ένιωσαν έκπληξη όταν διάβασαν μια ευχάριστη είδηση.

* Επιτέλους βγήκατε στις αγορές, είπαν τα παιδιά και μας ενημέρωσαν ότι τώρα, που παίρνει τον ίσιο δρόμο η χώρα, θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα «υιοθέτησε κι εσύ ένα ελληνάκι και βοήθα το από μακριά να μεγαλώσει» και θα σταματήσουν να αγοράζουν κάρτες της unicef για να έχουν τα ελληνάκια τετράδια στο σχολείο.

* Βέβαια, κλείνοντας, τα παιδιά είχαν και μια απορία.

* Καλά, ρε, όταν μπήκατε στο μνημόνιο είχατε χρέος 120% του ΑΕΠ και δεν μπορούσατε να δανειστείτε και σήμερα με το χρέος στο 175%, πως δανείζεστε;

* Δυστυχώς δεν είχαμε απάντηση. Σήμερα δεν είδαμε MEGA.

* Λίγο πριν κλείσουν, τα παιδιά δήλωσαν πως και στη δική τους χώρα γίνεται μεγάλη μάχη, αφού κι εκεί έρχονται εκλογές.

* Μάλιστα, απέρριψαν πολλές προτάσεις για να κατέβουν στις εκλογές του μαχαλά και σκοπεύουν να δεχτούν μια πρόταση που τους έγινε να κατέβουν στις Αφροεκλογές που θα γίνουν τώρα στα κοντά.

* Μόλις πήγαν να μας εξηγήσουν το γιατί, τελείωσαν οι μονάδες και πήγαν για προπόνηση στο καινούριο προπονητικό τους κέντρο.

Τα παιδιά από την Αφρική