By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Αναγκαία η επαγρύπνηση…»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Αναγκαία η επαγρύπνηση…»

Τhessports
Last updated: 04/10/2016 20:10
Τhessports
Share
SHARE

Έτοιμος για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν είναι ο Άρης, ο οποίος αύριο (20:30) υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» την Κύμη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ο Άρης θα παραταχθεί πλήρης.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για τον αυριανό αγώνα, επισήμανε:

«Ετοιμαζόμαστε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως είναι πέρα για πέρα απαραίτητο να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην Κύμη. Ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπου οι ομάδες ουσιαστικά ακόμα μοντάρονται, η επαγρύπνηση είναι ακόμα πιο αναγκαία. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς και θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου».

Αναφορικά με την Κύμη, ο 28χρονος φόργουορντ σχολίασε: «Η Κύμη, αν και νεοφώτιστη, είναι μία καλή ομάδα, η οποία διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Το γεγονός ότι έφτασε ως τους «8» του Κυπέλλου λέει πολλά. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας από το ξεκίνημα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Η καλή άμυνα είναι η βάση μας, ενώ ο έλεγχος των ριμπάουντ και η ευστοχία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».

Κλείνοντας, ο Τσαϊρέλης έκανε το δικό του κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Άρη: «Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, περιμένουμε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall». Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να ξεκινήσουμε τη σεζόν νικηφόρα και να πάρουμε ώθηση για την έναρξη του πρωταθλήματος και του Champions League».

Σχετικά άρθρα

Στα ασπρόμαυρα ο Φόστερ
«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
Προετοιμάζεται κι επίσημα για Σπανούλη ο Άρης!
Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
TAGGED:ΆρηςΤσαϊρέλης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τον έδειραν γιατί φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ!
Next Article Ο Ίβιτς, ο Ίλιτς και ο… Βούκοτιτς!

Τελευταία νέα

Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Εθνική: Οι πιθανοί ενδεκάδα στη Σουηδία
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Παγιέρο»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης
MEDIA
4 June, 2026
Follow US