Μιλάει με Γαρίδο η ΑΕΚ

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι ακόμη στη Γ΄ Εθνική και όπως όλα δείχνουν του χρόνου θα είναι στην Football League, αλλά ήδη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία το καλοκαίρι του 2015.

Χθες, ήταν στην Αθήνα με πρωτοβουλία του Βασίλη Τσάρτα, ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο, και συζήτησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Ο 45χρονος Γαρίδο είναι αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα, μετά από μια καριέρα σε Βιγιαρεάλ, Μπριζ και Μπέτις, από την οποία απολύθηκε στις 19 Ιανουαρίου.

Ο Γαρίδο, που είναι παιδί της Βιγιαρέαλ και ξεκίνησε την προπονητική από τις ακαδημίες της, ανέλαβε την πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2010 για δύο χρόνια και μάλιστα, ήταν στον πάγκο της στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Προπονητής της ΑΕΚ στην Γ΄ Εθνική είναι ο Δέλλας, αλλά φαίνεται πως στην Β΄ Εθνική θα υπάρξει συνεργασία με άλλον προπονητή και ο Δέλλας θα αξιοποιηθεί διαφορετικά.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έχει αρχίσει να δημιουργεί δίκτυο στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να μαζεύει νεαρούς ποδοσφαιριστές για τις ακαδημίες της, ενώ οργανώνεται και σε διοικητικό επίπεδο.

Χθες, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Αλέξη Δέδε στο πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο Δέδες, που προέρχεται από τον χώρο των ΜΜΕ, έχει μια μακρά πορεία στην ΕΠΟ, στην Σούπερ Λιγκα και εδώ και πολλά χρόνια στην ΟΥΕΦΑ. Αφού αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ, παραιτήθηκε από τη θέση του στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Οι κίνησεις που κάνει η ΑΕΚ, μαρτυρούν πως δεν θα αργήσει να επανέλθει στον ρόλο που είχε πριν αρχίσει να ζει την παρακμή της.