Σενάρια για Σλούτσκι και ΠΑΟΚ!

Το όνομα του Λεονίντ Σλούτσκι, προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γράφεται ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας να είναι πολλές και σημαντικές, αλλά σύμφωνα με αθηναϊκό Μέσο (που το τελευταίο διάστημα έχει προφανώς αποκτήσει πρόσβαση στο εσωτερικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…) ο 42χρονος Ρώσος τεχνικός χει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο.

O Σλούτσκι, όπως αναφέρει η Real News, ήταν στη λίστα του ΠΑΟΚ και στην προ-Στέφενς εποχή, εξαιτίας της ρωσικής καταγωγής και των καλών σχέσεων που έχει αναπτύξει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ με την ΤΣΣΚΑ από όπου ο ΠΑΟΚ πήρε ως δανεικούς τους Ολίσε και Νέτσιντ.

«Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Γκερμαν Τσιστιακόφ, οι οποίοι γνωρίζουν εκ των έσω τη ρωσική ποδοσφαιρική αγορά, έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Σλούτσκι και ένα από τα πλεονεκτήματα που θα υπάρχουν στην περίπτωσή του είναι ότι θα μπορούν, κυρίως ο μεγαλομέτοχος του “Δικεφάλου”, να συνεννοούνται μαζί του», γράφει η εφημερίδα.

Μπορεί να είναι ένα θέμα το οποίο χειρίζεται ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αλλά στον ΠΑΟΚ μάλλον επικρατεί η λογική πως ο νέος προπονητής της ομάδας θα πρέπει να είναι μεσόγειος και σχετικά νεαρός με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.