Το «ευχαριστώ» του σιδερένιου Καραΐσκου

Ο Βασίλης Καραίσκος πέρασε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, καθώς νοσηλεύτηκε για περίπου τρεις μήνες, δίνοντας μία μάχη και τώρα που τελείωσαν όλα με το καλό, η οικογένεια του παλαίμαχου άσου του Ηρακλή, που εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται υγιής στο σπίτι του, συνέταξε μία ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει όλους, όσοι του συμπαραστάθηκαν και τον βοήθησαν σ΄ αυτό το δύσκολο διάστημα.

Αναλυτικά η επιστολή της οικογένειας :

Η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Γιώργου Καραΐσκου αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ανοικτή επιστολή δια του Τύπου, με την οποία επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια:

Το Διοικητικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής « Άγιος Λουκάς» Θεσσαλονίκης, τον Διευθυντή της κλινικής κ. Κατσάρκα, τον Καρδιοχειρουργό κ. Αντώνιο Πίτση και όλη την ομάδα του για την συμβολή τους και την αποτελεσματική τους Θεραπευτική Αγωγή και νοσηλεία την οποία προσέφεραν προς τον νοσηλευόμενο Γιώργο Καραΐσκο κατά την διάρκεια της τρίμηνης παραμονής του και νοσηλείας του στον « Άγιο Λουκά» Θεσσαλονίκης.

Την προϊσταμένη και τους νοσηλευτές της Γενικής και Καρδιοχειρουργικής Μ.Ε.Θ. καθώς και την προϊσταμένη και τους νοσηλευτές του Καρδιοχειρουργικού τμήματος.

Με την ίδια επιστολή η Οικογένεια του Γ. Καραΐσκου εκφράζει την βαθειά συγκίνησή της και την ευαρέσκεια της προς το Φίλαθλο κόσμο του Ποδοσφαίρου της Βορείου Ελλάδας για την υλική και ηθική συμπαράσταση που επέδειξε και προσέφερε καθόλη την διάρκεια της νοσηλείας και αποθεραπείας του Γ. Καραΐσκου.

Οι φίλαθλοι και πραγματικοί φίλοι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γ. Καραΐσκου ήταν κοντά του και σε αυτή την δύσκολη στιγμή και τον δύσκολο αγώνα που έδωσε ο ποδοσφαιριστής για να αποκαταστήσει την υγεία του. Η αλληλεγγύη τους και το πραγματικό τους ενδιαφέρον παράδειγμα προς μίμηση στους χαλεπούς καιρούς που περνά η Ελληνική Κοινωνία.

Ειδικότερα η οικογένεια ευχαριστεί τον σύλλογο Παλαιμάχων του «Γηραιού» Ποδοσφαιρικού Συλλόγου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τις Ακαδημίες του Ηρακλή τμήμα ΄99, την Κ17 των ακαδημιών του Ηρακλή, τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, τον σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πανσερραικού , τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Άρη , τον σύλλογο Βετεράνων Εύοσμου, την ΕΠΟ, τον ΑΠΣ Αχιλλέας Τριανδρίας, τον σύνδεσμο «Χίλια Χρόνια Ηρακλής», τον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, την τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε μπάλα» της Εγνατία TV, όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Εθνική Ελλάδος 2004. Καθώς και όσοι (συνέβαλαν για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα) ….. για την αμέριστη, ειλικρινή και αποτελεσματική προσφορά τους, υλική και ηθική. Επίσης τον κ Τσιολακίδη για τις φυσιοθεραπεια του.

Η Οικογένεια του Γ. Καραΐσκου